Cultuurvereniging Pir Sultan Abdal Enschede

Informatie over deze website, privacy- en disclaimerbeleid:

Realisatie
© PSA-Der Enschede. Deze website is in eigen beheer ontwikkeld.

Disclaimer
Wij besteden veel aandacht aan de informatie op deze website. Komt u iets tegen wat volgens u niet goed staat? Neemt u dan gerust contact met ons op. We zullen proberen eventuele onjuiste informatie zo goed mogelijk en snel op te pakken.

Privacy
Wij plaatsen geen foto's, filmpjes, namen of andere persoonsgegevens van leden of anderen op deze website zonder hun uitdrukkelijke toestemming.

Gegevensverzameling
Deze website verzamelt geen gegevens van bezoekers (bijv. via webformulieren of (tracking) plugins e.d.).

Cookies
Deze website maakt geen gebruik van cookies of vergelijkbare technieken.

Webstatistieken
Webhosters registreren algemene webstatistieken die hun klanten (lees: wij) ook kunnen inzien. U kunt daarbij denken aan het aantal bezoekers, welke pagina's (veel) worden bekeken, ip-adressen, referrers, browsergebruik. Wij herleiden deze informatie niet tot onze websitebezoekers.

Microsoft/Google-account
Met het oog op de toegankelijk- en veiligheid hanteren we een Microsoft-account als mailadres (psa-der@live.nl). Deze accounts bieden meer mogelijkheden dan de mail-accounts van webhosters en zijn daarnaast beter beveiligd (bijv. via twee-factor-authenticatie).

Link naar deze website
Het staat u vrij te linken naar (delen van) deze website. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud en standpunten van websites die naar ons linken.

Correspondentie
Correspondentie (bijv. via email) wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Correspondentie wordt alleen bewaard voor zover dat nodig is.

Delen gegevens
Wij geven nooit uw gegevens door aan derden. We gaan strikt vertrouwelijk om met uw gegevens.