Realisatie
© PSA-Der Enschede
Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact met ons opnemen.

Specificaties
Deze website maakt gebruik van JavaScript. JavaScript dient aan te staan voor een correcte weergave van de site. Deze website is het beste te bekijken met een schermresolutie van minstens 1024 bij 768 pixels. Deze website maakt geen gebruik van cookies.

Disclaimer
PSA-Der besteedt veel aandacht aan de informatie op deze website. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Privacy
Er worden geen persoonlijke gegevens van bezoekers verzameld bij het bezoeken van deze website. Bezoekersgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Externe links
Deze website bevat links naar andere websites. PSA-Der is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Link naar deze website
Het staat u vrij te linken naar (delen van) deze website. Daarvoor heeft u geen toestemming nodig. PSA-Der affirmeert zich echter op generlei wijze met gelinkte websites.

Correspondentie
Correspondentie via deze website (via mail of het contactformulier etc.) wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Correspondentie wordt alleen bewaard voor zover dat nodig is om vervolgens te worden verwijderd.

Sitemap | Colofon   © 2011 PSA-DER Enschede